
Az egészséges táplálkozást előnyben részesítő embereknek készülnek, új konyhatechnikai eszközök alkalmazásával, minőségi alapanyagokból, a zöldségek újszerű párosításával, hagyományos sűrítési eljárások kiiktatásával.

VEGÁN étkezés egyáltalán nem tartalmaz semmiféle állati terméket. (hús, tejtermék, tojás, méz).

VEGETÁRIÁNUS ételeink összetevői: zöldségek, gyümölcsök, gombák, tejtermékek, hüvelyes növények, gabonafélék, olajos magvak, fűszerek, zöldfűszerek, növényi zsírok, olajok.

REFORM ÉTELEINK összetevői: a vegetáriánus ételek összetevőin kívül borjú-, bárány-, csirke-, nyúl- és vadhúsok, valamint édesvízi- és tengeri halak, a tengergyümölcsei.

Ételeink csökkentett só-, szénhidrát- és zsírtartalmúak, ezért SZÍV-ÉS ÉRRENDSZERI BETEGEK, CUKORBE- TEGEK ÉS FOGYÓKÚRÁZOKis fogyaszthatják

Egyéb táplálkozási szokásokhoz, allergia vagy ételérzékenységhez igényre szabottan alkalmazkodunk. (LAKTÓZ-, GLUTÉN ÉRZÉKENYEK, EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁVAL KÜZDÖK.)

SPORTOLÓKNAK a reform menüt ajánljuk, mert étrend kiegészítők nélkül is kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást biztosítunk számukra. Értékes fehérje források, mint p.l: borjú-, bárány-, vad húsok, halak, tejtermékek, tojás, valamint sokféle nyersanyagból kialakított étrend a szervezetük számára biztosítja a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat.

TERHES- ÉS KISMAMÁK táplálkozásában nagyon fontos a megfelelő mennyiségű állati- és növényi fehérje bevitel, a napi legalább háromszori étkezés, ami tartalmazza a magas rosttartalmú növényeket (zöldségek,teljes kiőrlésű gabonák). Megfelelő vitamin tartalmú gyümölcsök, elegendő mennyiségű szénhidrátok, növényi olajok és az olajos magvak magas ásványi anyag- és fehérje tartalmuk révén még kiváló nassolni valók is

A fitt menüsor ételeit ajánljuk mindazoknak, akik az egészséges és tudatos táplálkozásra törekednek, sportolnak, súlyt szeretnének veszíteni, vagy megtartani. Az ételsorok a minőségi és kiegyensúlyozott tápanyag bevitelre épülnek, változatosak
Kiegészítő javaslat a fitt menüsor mellé:
- a fitt menüsor napi 3 étkezése (reggeli, ebéd, vacsora)  mellett javasolt még két kis étkezés egy tízórai és uzsonna beiktatása. A napi  5 étkezés fontos a vércukorszint stabilizálása és az anyagcsere megfelelő            működése miatt. 
        
- fogyasszunk naponta legalább 2,5 liter szénsavmentes vizet.
- a fitt menü ételeinek fogyasztása mellett javasolt  hetente legalább 3 alkalommal mozgás beiktatása a mindennapokba.
          
          
Kiszállítási területeink:

| Ételeink adagmennyisége: | |
| - Levesek: | 4,0 dl | 
| - Főzelékek: | 35 dkg | 
| - Tészták: | 35 dkg | 
| - Húsok, halak: | szelet 10-12 dkg | 
|  (elkészítés után): | feltét 7-8 dkg | 
| - Krémek: | 10 dkg | 
| - Vacsora: | 20 dkg |